ЗА НАС

Најдоброто во секое време

Авто Делови KUPIAVTODEL - е вебстрана за автомобилски делови како амортизери, квачила, ламела, спона, дискови, плочки, филтер, јабучица, стабилизатор, чаура, каиш и др. Онлајн продавницата Авто Делови KUPIAVTODEL е современа, иновативна платформа за резервни авто делови за коли, камиони и мотори. Основната дејност ни е увоз и дистрибуција на делови за сите марки автомобили. На нашиот вебсајт може да пронајдете повеќе категории со делови за вашиот автомобил на светски докажани брендови Трговскиот дел на нашата компанија е составен од луѓе, кои располагаат со лиценцирани каталози за пребарување на авто делови по број на шасијан на возилото Магацинот со продукти на Авто Делови KUPIAVTODEL се обновува секојдневно и секојдневно може да пронајдете нови продукти на достапни ниски цени.
Секоја направена порачка се обработува од нашите вработени , кои ја потврдуваат достапноста на секој еден нарачан продукт.
По извршената проверка , следува поврзување со вас со цел да се договори денот во кој продуктите ќе ви бидат доставени на дадената адреса. Во случај, продуктите кои сте ги нарачале да се истрошени, поради причината што достапноста на продуктите е динамична и се менува со секоја измината минута, може да ви предложиме брза достава од странство за неколку денови или алтернатива од друг производител по добра цена. Во случај, да не сте заинтересирани за чекање на продукт по порачка или за друг наш продукт, имате право да ја откажете вашата порачка. Секој наш продукт може да биде вратен или заменет во рок од 7 дена. Делот не треба да биде монтиран и да биде со зачувана опаковка од страна на трговскиот производител. При не практикување на овие услови како изгубена опаковка или монтиран продукт, Авто Делови KUPIAVTODEL има право да не го прима вратениот авто дел, односно продукт.